Sala din centrul Bucurestiului

Zona Bulevardului Magheru! O zona foarte aglomerata, plina cu oameni si masini la orice ora din zi si din noapte, doar e centrul Bucurestiului, nu? Magazine, banci, birouri, blocuri, cabinete medicale, notariale, cluburi, restaurante, frizerii, licee, scoli, facultati si doar o sala de fitness. Colegiul Economic Virgil Madgearu, Liceul Teoretic George Calinescu, Colegiul German Goethe, ASE , Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, sunt unele dintre centrele de invatamant de stat din  acea zona.

Am intrat la Sky Fitness Romana , sala de fitness din zona Pietii Romane, situate pe Bulevardul Magheru, langa hotel Lido, dorind sa fac antrenament si aici dupa ce am vazut pozele postate pe pagina lor de facebook @skyfitnessromana si faptul ca in zona nu mai este nicio sala de fitness.

Va prezint parerile personale despre Sky Fitness Romana: sala se vede de la distanta avand o reclama luminoasa, pe capatul blocului. Sala se afla la subsol, cu o receptie mare, multe suplimente proteice expuse in receptie, mese de servit o cafea.

Sala se intinde in mai multe camere, foarte mare diversitate de aparate, zona de cardio cu benzi, biciclete, eliptice, scara rulanta, sac de box. Le puteti gasi pozele pe www.skyfitness-nutritioncenter.ro sau pe instagram #skyfitnessromana.

Dusuri curate, locul de pastrat geanta de sala, destul de incapator si foarte important este faptul ca este o sala curata si bine aerisita.

Va recomand aceasta sala din mijlocul Bucurestiului, eu am mers in jur de ora 17 si era foarte lejer inauntru.

Spor la antrenamente!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s