Jiu Jitsu Brazilian la Sky Fitness

Cunoscut ca si BJJ, este un sport de contact care se bazeaza pe lupta la sol si care prin intermediul tehnicilor articulare si a strangularilor il forteaza pe oponent sa renunte la lupta. Pe baza folosirii cat mai eficiente a tehnicii si in special a parghiilor, un practicant fara a avea un fizic impresionant poate reusi intr- o lupta cu un adversar mult peste el ca si fizic. Jiu Jitsu brazilian se bazează pe ducerea luptei la sol și folosirea tehnicilor articulare și/sau a strangulărilor pentru a finaliza lupta. Premisa de la care pleacă este aceea că atributele fizice, precum greutatea, forța explozivă, alonja etc. pot fi mult mai ușor negate în lupta la sol. Acest stil a fost creat la inceputul secolului 20 in Brazilia, de catre familia Gracie. Acest stil de lupta poate fi folosit pentru autoaparare dar si pentru competitiile de arte martiale mixte.

Practicantii de jiu jitsuDSC_3665DSC_3687 sunt gradati prin centuri in functie de nivelul de cunostinte: peste 16 ani avem albe, albastre, mov, maro si negre. Cei 2 instructori din sala Sky Fitness au ambii centuri albastre, Ana Maria fiind de asemenea si campioana mondiala de 5 ori la stiluri de lupta.

Din martie 2018 am inceput clasele de jiu jitsu brazilian la Sky Fitness Colentina iar programul il gasiti pe siteul lor: www.skyfitness-nutritioncenter.ro. In paralel cu jiu jitsu, sala dispune si de echipamente moderne pentru practicarea fitnessului sau aerobicului. La deschidere au fost prezenti si reporterii de la Antena Stars iar reportajul il gasiti publicat pe pagina de facebook a salli Sky Fitness. Voi atasa cateva fotografii de la clasele de jiu jitsu din locatia Sky Fitness.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s